Tilføj din overskrift her

Indsæt tekst her

Se andre referater​

  • Referater

Juletur til Voergaard Slot

Vi var 48 tilmeldte og kørte fra Hammel kl. 7,45 via Randers, og gjorde holdt ved Himmerland, hvor vi fik kaffe og et smurt rundstykke. Derefter videre til Voergaard Slot v/Dronninglund, hvor vi var kl. ca. 10.00. Efter Chaufføren Jan havde været inde og betale for adgangsbilletter, kunne vi så frit boltre os til kl. 13.15. I ridehallen var der en masse boder med alt mulig, og ude i gården var der telte også med boder. Så var der adgang til det julepyntede slot, Bering Blomster havde stået for. Ja der var godt nok mange flotte dekorationer, pyntede juletræer m.m. Lige før udgangen var der en butik i et værelse, hvor man kunne købe diverse dekorationer og juleting fra Bering Blomster. På vejen op til slottet stod Bjarne Als, nuværende ejer af Bering Blomster og viste hvordan man lavede de forskellige dekorationer. Der var også en gammel Smedje, hvor man havde en Esse og Ambolt og lavede forskellige ting i jern. Kl. 13,15 kørte vi så til Hjallerup Kro, hvor vi fik en dejlig julefrokost. Så gik det igen hjemad mod Hammel, hvor vi gjorde ophold v/Gudenåen og fik et kop kaffe og småkager, som Rosa havde bagt. Vi var hjemme kl. 17.00, efter en dejlig dag med solskin.

Banko den 23/10

Vi var 52 deltagere, Kirsten bød velkommen og vi sang en fællessang. derefter spillede de første 10 omgange, afsluttet med en ekstra præmie. Så var der kaffe og kage, efter kaffen blev der udloddet præmier på Amerikansk lotteri. og vi spillede de sidste 10 omgange, med den sidste ekstra præmie som slutgevinst. Aftenen sluttede med Kirstens tak for en hyggelig aften ca. 21,30.

Tur til makværket og Testcenter Østerild

Onsdag den 27/9 kl. 7,30 var Aktive Kvinder Hammel på tur til Makværket. vi var 49 deltagere, men kom lidt sent afsted, da en deltager var forsinket. Vi kørte først til Kjellerup, for at hente rundstykker, derfra videre til Skive havn, hvor vi fik kaffe og et smurt rundstykke. Så gik turen videre til Oddense til Makværket, hvor vi blev modtaget af frivillige, som arbejder der, og syr tasker i alle afskygninger samt sofapuder, Det bliver syet af rester fra diverse møbelfabrikker, alt overskuddet går til Børnecancerfonden. Mange fik købt tasker og puder, som var udstillet i deres showroom. Alle som arbejder der har haft kræft eller udsat for en ulykke, så de ikke kan arbejde hele tiden. Derfra gik turen over Veggesund til Vestløs Kro, hvor vi fik en 2 retters menu, lækker mad og venligt personale. Efter middagen kørte vi til Østerild, hvor Testcentret for vindmøller ligger ude i en skov, der tester de alt indenfor støj, hastighed og størrelse på de store vindmøller. Der var udstillet en stor vinge på 62 m. samt et tårn, hvor man kunne komme op og nyde udsigten. Derfra videre forbi Frøstruplejren til Lild strand, hvor vi kunne købe frisk røget fisk. Derfra til Bulbjerg med udsigt og tilbage til Vestløs Kro, hvor vi fik kaffe og lagkage. På vejen hjemad kørte vi forbi Vejlerne, som er Danmarks største videnskabelige reservat. Vi var hjemme i Hammel kl. ca. 18,40, lidt forsinket. En spændende tur med mange oplevelser.

Tilmelding

Tilmelding til vores ture er til Rosa Madsen tlf. 20651883 el. Mail rosa.madsen@mail.dk